27 Ağustos 2013 Salı

PERCEPTION 2. SEZON 5. BÖLÜM

PIERCE VE SANAL DÜNYA
Dizinin en eğlenceli bölümlerinden biriydi bu bölüm.Bölüm açılışında Pierce'e ders başında görmeyerek bir değişiklik yapıyoruz.Bugün onun kutlamak istemese bile doğum günüymüş.Pierce ne zaman doğum günü lafı geçse diken üstünde oluyor.



Moretti ona yeni bir dava sunarak ortamı biraz yumuşatıyor.Caleidoscope adlı  çok popüler bir oyun üzerinden kredi kartı dolandırıcılığı ihbarında bulunulmuş. Üstelik suçlanan kişide öldürülmüş. Pierce ise suçlamada bulunan kişiyle konuşmak için çağrılmış. Çünkü bu kişi 5 yıldır evinden çıkmamış ve tek kelime konuşmamış bir gençmiş
.Pierce çocuklu normal bir iletişim kuramayacağını anlayınca oyunun içine girip öyle konuşma kararı alıyor.Ve internet düşmanı Pierce'i sanal bir oyundan keyif alırken izliyoruz.
Hatta bu sanal oyunda yeni bir bayan arkadaş edinir Pierce'nin ilişki geçmişi düşünüldüğünde bu ilişkiden pek ümitvar olur mu bilinmez.
Ama bu ilişkinin Pierce'e sanal alemde bile olsa karaoke yapmasını sağladığı da ayrı bir gerçek. Bu sahneler dizinin en güzel dakikalarından biriydi.
Pierce sen bol bol şarkı söyle olur mu?
Tabi cinayet araştırmaları hızla ilerlerken Pierce'De kendini oyuna ve yeni arkadaşına vermiştir. Çok geçmeden her şeyin böyle güllük gülistanlık devam etmeyeceği anlaşılır.
Bölümün sürprizi Supernatural dizisinin Garth'ı görmemizdi.
Ayrıca bölüm sonunda Pierce'nin  üniversiteden terk olan dahilere değinmesi de ayrı bir güzellikti.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder