13 Ocak 2014 Pazartesi

TEEN WOLF 3. SEZON 13. BÖLÜM

Uzun bir aradan sonra sezon arasından döndü dizimiz.Ben biraz gecikmeli izledim ki bu durumdan şu an çok memnunum çünkü şimdi meraktan kıvranıyor salıyı nasıl beklerim diyorum herhalde yayınlanır yayınlanmaz izleseydim 1 hafta nasıl beklerim modunda olurdum.
Bölümü kısaca ama spoiler içeren şekilde incelersek...
12. bölümde ebeveynleri kurtarmak için ölen dirilen gençlerimiz bu bölümde bu durumun ceremesini çekmeye başlıyorlar.Hem de nasıl.
Stiles uyku felci geçiriyor. yazıları dahi okumuyor.

Allison ise ölü halası Kate'i görüp duruyor.

Scott ise sanki kurt haline geçtiğini görüp duruyor.

Isaac ve Lydia ile birlikte beşli bu sorunu çözmeye çalışır.

 En sonunda belirtiler iyice artınca Deaton'a danışılır. Deaton durumun vahametini yüzüyle ifade eder. Bu esnada Stiles'in biliçaltının Stiles'e bir mesaj göndermeye çalıştığı anlaşılır.

Scott'un babası Şerifin işi hakkında başlatılan  soruşturmanın başındaymış meğersem.Şerif de doğaüstü canlıları öğrendiği için hala şerif iken bir kaç davayı kapatmayı amaçlıyor.
Malia Tate'de o davalrdan biri Scott ve kurt güçleri yardımıyla bu davanın  sonu nereye varacak göreceğiz.
Ayrıca diziye Kira adlı bir karakter geldi ki kendisi üçlümüz hakkında hemencecik ölüm kehanetlerinde bulundu.

Ve son sahne Derek ve Peter'i işkence odasında görüyoruz.Ah Derek talihin yok bahtın kara resmen.

3. sezonun 2. yarısının ana konusu Scott-Allison ve Stiles üçlüsünün yaşadıkları zihinsel problemler olacağını belliydi ve bu bölümle konumuza bir giriş yaptık. Ama yanında Derek ve Peter'i kimin kaçırdığı gizemi ve Malia Tate'nin gizemi işleneceği belirtilmiş oldu. Bir de aşk üçgenleri var ki Isaac ve Allison desteklemediğim çift olarak kalırken, yeni gelen Kira ile ilgilen Scott'a da uyarı o kız da çıkacak bir şeyler!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder