14 Ocak 2014 Salı

TEEN WOLF 3. SEZON 14. BÖLÜM

SPOİLER...
Derek ve Peter ile açıyoruz sahneyi.İşkencecilerin eline mahsur kalmış ikiliden istenen şey "Dişi Kurt"un yeri. İşkenceci bir teyzemiz var ki Peter'ın parmağını koparıyor. Anladınız artık.

Malia'yı arayan Scott ve Stiles karşılaştıkları çakalın inini bulup,şerife haber ederler.Ve çakalın Malia olduğunu kazaya sebebiyet verdiğini o geceden belli de çakal bedeninde sıkışıp kaldığını söylüyorlar.Şerif her şeye rağmen inançlı değil. Üstelik Scott'un babası olay yerine Malia'nın babasını getirince gündem değişiyor. Bu Scott'un babası her bölüm gözümden biraz daha düşüyor.
Ertesi sabh tarih dersinde Kira Scott'a zihinsel durumla ilgili yaptığı araştırmanın çıktısını veriyor. Ama buradaki sahne tam kopmalık.


Derste Stiles tekrar kriz geçiyor ve acı gerçeği yüzümüze çarpıyor. Biz bu halimizle kimseye yardım edemeyiz.Ama o kadar zihinsel sorunlarının yanında başkasını yardım edemeyeceği için hayıflanan Stiles ne güzel insansın sen.

Stiles ve Scott'un arama yaparken kaza arabasında bulup aldıkları oyuncak bebek iyi niyeti yüzünden Kira'nın eline geçmiştir. Ve çakalın da hedefi olmuştur. Panik yok Scott kurtardı kızımızı.
Taa 3. sezonun başında Isaac'ı kurtaran bir kızımız vardı bilmem hatırlar mısınız?Deucalion güya öldürmüştü onu ama yalanmış meğer. Onu tutan Deucalion'muş ve şimdi Derek'i kurtarması için tutmuş. Kızımız ikiliyi zalim işkencecilerin elinden kurtarır.

Deaton,Scott,Isaac,Stiles yuvarlak masa toplantısı yapar ve Malia'nın çakalı öldürmeye karar veren babasını durdurmayı ve Malia'yı insan formuna dönüştürmeyi planlar.Karamsarlık abidesi Isaac planın bütün kusurlarını bildirir.

Alfalık kükremesinin kızı dönüştüreceğini düşünen Scott'u tek sorunu dönüşmeye korkmasıdır. Bu sorunu çözmek için artık alfa olmayan(Jennifer sağolsun) ikizlerden yardım alır.Ama sonuç sıfır.

Bu arada mağdur baba çakalı öldürmek için ormana bir ton tuzak kurmuştur.
Grubumuz tuzaklı ormana dalar.
Gelişen olaylar sonucu Scott'u Malia'nın peşinden,Allison-Isaac ise Malia'nın peşinden koşmasına neden olur. Stiles ve Lydia ise ormanda kalır ve Malia'nın neden oyuncak bebeğin peşinde olduğunu sorgular.
Oyuncak bebğin Malia'nın kardeşinin olması durumu anlatır.Malia araba enkazını mezarlık kabul etmiş. Bebeği ise çiçek...
Tabi ki Scott dönüşüp Malia'yı insan çevirir. Allison Malia'yı kurtarmak için sağlam bir atış yapar. Stiles ise kapana takılan Lydia'ı kurtarmak için talimatları okuyamaz ama kapanın sistemini kendi çözer ve devre dışı bırakır.

Malia babasına teslim edilir ki bu sahne süperdi.Tam puan aldı benden.

Ve son anlarda Stiles okumayı başarır.
Özetle zihin kapıları kapanmıştır.(Ben bir kaç bölüm daha sürmesini bekliyordum bu durumun.)
Derek ve Peter garip bir nesneyi ele geçirir. Meşhur dövmenin simgesini taşıyor bu nesne.

Ve en sahne ise nemetona garip bir şeylerin olduğu andır.

Bu bölüm 13. bölümü göre daha mı iyiydi sanki?Derek ve Peter'ın varlığından mıdır desem, yoksa karakterlerimizin zihinlerini kapatmasından mı desem, Malia ve babasının duygusal sonundan mı desem...
Vardı işte ayrı bir güzellik ayrıca son sahne ise kafamızda yeni sorular oluşmasını sağladı.
Güzel bir bölümdü bekletmeden izleyin.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder