21 Ocak 2014 Salı

TEEN WOLF 3. SEZON 15. BÖLÜM

Bu bölümü kısaca özetlersek;
Barrow adlı bir elektrik mühendisi var geçmişte bomba yapıp, çocukların ölümüne sebep olmuş. Şimdi hastaneye kaldırılmış ameliyat için. Melissa onun hemşiresi.Adamın çocukları parlayan gözler yüzünden öldürdüğünü öğreniyor. Tabi ki olayı kavrıyor.

 Ameliyatta ise adamın midesinde sinekler çıkıyor ve adam hastaneden kaçmayı başarıyor.Soluğu okulda alıyor. Ne polis ne FBI ne kurtlar onun izini okulda bulabiliyor.
Bu arada ikizler artık omega oldukları için kendilerini korumaya almak için sürüye katılma yolu aramaktalar.
 Ama psişik Lydia onun okulda olduğundan emin.
Stiles ile okula gidip kimya laboratuvarında adamın izine rastlayıp tahtaya yazdığı atom numaralarında Kira adına ulaşmaları adamın hedefini anlamalarını sağladı.

Bu noktada hiç arkadaş bulamayan Kira ise babasının Scott'u  yemeğe davet etmesiyle moral buluyor. Ama yemek sonunda Barrow tarafından kaçırılınca o moral yerle bir oluyor. Ama merak etmeyin Scott onu kurtarmaya gidiyor. Ama Kira kendi kendini kurtarıyor. Hem de garip bir halde.

Evet yeni bir doğaüstü türümüz daha oldu. Büyük ihtimal Kira gücünün farkında değil. Ama yemekte soyuna çok takılan annesi güçlerinin bilincinde ve muhtemelen 12. bölümde açılan kapı onları buraya sürükledi.
Kira'nın güç patlaması bütün elektriğin kesilmesine neden oluyor. Ve bu Allison ile ilişkisini ilerletmek üzereyken Allison'u odasına çağıran babası yüzünden yalnız kalan Isaac'ın siyah maskeliler tarafından basılmasına neden oluyor.
Derek ise geçen bölümde ele geçirdiği nesneyi kullanarak annesi ile bağlantıya geçiyor ve çok da hoş olmayan şeyler öğrendiğini anlıyoruz.

Bölüm Kira'nın ne olduğunu ilişki soru işaretlerinin yanında Isaac'ı basan elemanların kim olduğu ve Derek'in öğrendiklerinin bu olaylarla nasıl ilişkileneceği sorularıyla son buldu. 
Bölümün sevdiğim yerleri koça yapılan şaka,Lydia'nın gücünü sahiplenmesi ve Stiles'in desteği,Kira'nın da normal olmadığını öğrendiğimiz yerler oldu. 

1 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil