30 Ocak 2014 Perşembe

TEEN WOLF 3. SEZON 16. BÖLÜM

SPOİLER...
Geçen bölümün sonunda kasaba karanlıklar altın kalmıştı. Bu bölüm şerifin odasında Scott'un babasını yalanlar kıvırmaya çalışan grubumuzu izliyoruz. Stiles her zamanki gibi esprileriyle şerifi bile güldürüyor.


 Kira ise telefonunu kanıt odasından alma derdinde.
Isaac'ı yakalayan maskeli beşlere Chris'in açıklaması beni arıyorlar galiba bir süre konuşmayın bu konuda oldu.Tabi ki maskeliler Derek'i de ziyaret ettiler.

Kira ise flash açık fotoğraf çekildiğinde garip bir halde olur. Scott'a telefonu alması gerektiğini söyler. Bunun üzerine Scott, Stiles yardımıyla kanıt odasına girip telefondan fotoğrafını siler.

İkizler ise iyilik yapmak adına Danny'e bir parti yeri bulurlar. Derek'in güzelim mekanını kullanırlar. 
Partide bolca yakınlaşma olur.

Scott-Kira,Allison-Isaac,Stiles-Caitlin(Caitlin kim derseniz kendisi Darach'ın kurbanlarından birinin yakını).
Allison Isaac'ın maskeliler tarafından bir rakamla işaretlendiğini fark eder. Bu arada Ethan ve Lydia'da patide maskelilerin gazabına uğramıştır.

Scott ise elektrik kızımızın tilkiye benzediğini söyler. Bu durumda Kira'nın  kitsune olduğuna ilişkin sdedikodular doğrulanıyor. Kitsune neymiş derseniz sizi buraya alalım.
Stiles ise anahtarlığında fazladan bulduğu anahtarın izine düşer ve bu onu kimya laboratuvarına getirir.
 Derek partiyi basar millet dağılır. Sadece kurtlar,Lydia,Allison ve Kira kalır. Maskeliler Aiden'i işaretler. Derek ve Scott onlarla dövüşmeye çalışır.Ama nafile bir çabadır. En son Isaac mücadeleye girişmek ister ama maskelilerden biri göğsünden kılıç çıkarınca iki adım geri çekilir.

Bu arada Kira'da Scott'un gerçek kimliğini öğrenmiş olur.
Chris ise yaralanmış bir şekilde evine döner.
Ve Stiles hepimizi şoka sokan bir sahneye imza atar. Kimya sınıfının anahtarı anahtarlığındaki fazladan anahtarlıkta uyuşur. İçeri girer. Tahtadaki atom numaralarını tekrar kendisi yazar ve yazısının uyuştuğunu  görür. Bu durum Barrow'a Kira'yı öldürme emrini verenin kendisi olduğunu ispatlar.
Demek ki Stiles 13. bölümden beri hala zihnini kapatamamış ve bu açık kapı ona bunları yaptırıyor.

Sorular sorular...
Maskeliler kimdir,Milleti neden işaretleyip duruyorlar,Chris'in maskellilerle ilişkisi nedir,Stiles neler oluyor ve neden Kira'nın öldürülmesini emrediyor?
Anlayacağınız çok aksiyonlu bir bölümdü ve bence oluşan altyapı bizi şaşırtan sahnelere neden olacak ilerleyen bölümlerde...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder