15 Mart 2014 Cumartesi

TEEN WOLF 3. SEZON 21. BÖLÜM

Spoiler...
Nogitsune  hakkında köklü bilgiler edindiğimiz bir bölümdü.
Geçen bölümde hastaneden bulunan fotoğraftaki kadın Kira'ya çok benzediği için Scott Kira ile konuşmaya gider.Stiles ise son kuyruğu ele geçirmek için Kira'nın babasına saldırır ama sonuçsuz kalır. Kuyruk  Kira'nın annesi Nosgiko'dur. Dörtlü okulda toplanır ve geçmişi konuşmaya başlarız. Kira hem fotoğrafı hem de cesedin yanından bulunan sonradan parçalandığını öğrendiğimiz kılıcı ortaya koyar ve geçmişin anlatılması istenir. 
Böylece 1943'teki fotoğraftaki kadının Kira'nın annesi olduğunu öğreniriz. Meğersem kendisi 900 yaşındaymış.O zamanlar toplama kampında kalan Nosgiko Rhys adlı bir askerle aşk yaşıyor.

 Ama sonu oldukça kötü bitiyor. Kampta işler karışıyor ve Rhys yanarak can veriyor,Nosgiko ise vuruluyor. Nosgiko iyileşmesi zaman aldığı için ölü zannediliyor ve diğer cesetlerle birlikte yakılmaya götürülüyor. 

O sırada kendisi bir nogitsune çağırmış kendi içine girmesi için ama nogitsune Rhys'in içine girmiş. Ve büyü kaos yaşatmaya başlamış. Nosgiko onu şimdiki parçalanmış kılıçla öldürmüş. Kira ise gök gürültüsü kitsunesi olduğu için kılıcı yeniden birleştirdi ve artık nogitsuneyi öldürebilecek kişi oldu. Üstelik bir kurdun yardımına ihtiyacı olursu Scott'un yardım etmesi gerektiğini ima etti. Daha sonra öğreniyoruz Nosgiko yıllar önce nogitsune sineğini nemetona gömmüş malum nemeton durumu nogitsunenin güçlenmesine neden olmuş.
Bu esneda Derek,Chris,Allison ve Şerif Stiles'in bıraktığı ipucunu değerledirir ve Şerif kendisini Derek'in cadı katında bulur.

Nogitsune Stiles'e nasıl bulaştı acaba diye kıvranırken bu bölüm bize dört dörtlük bir açıklama yaptı. Peki şimdi ne olacak Stiles'in öldürülmesi gerektiğini düşünenler hayli fazla gibi ama Scott buna müsaade etmeyecek peki Stiles nasıl kurtulacak merak konusu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder