16 Mart 2014 Pazar

TEEN WOLF 3. SEZON 22. BÖLÜM

Spoiler...
Stiles Derek'in çatı katına şerifi,Chris,Allison'u,Derek'i sırf  onu onilerden korumaları için çağırmış.Bu koruma kısa sürdü çünkü onilerde Stiles'de ortadan kayboldu.

Daha sonra Stiles'i Nosgiko'nun son kuyruğu saklamaya çalışırken bulmasını,ardından son kuyrukla karnını deşmesini ve sinekler çıkartmasını izliyoruz. Bu sinekler ikizler,Derek ve Isaac'ın içine giriyor. Bu sayede Isaac iyileşiveriyor.Soluğu Allison'da alıyor. 

Ama sineklerden nasibini alanlar kavga etmek için çabalıyor. Derek Chris'i öldürmeye çalışıyor. İkizler birbirleriyle kavga ediyor.Isaac ise ikizlere saldırıyor.

Kira ve Allison ikizler ve Isaac'ın kavgasını durdurmak için çabalar.

Bu esnada Lydia tarafından bulunan Stiles Scott'un evine getirilir. Bağlanır ve Melissa ile konuşmasından Scott'un babasının gidişine dair büyük bir sırrı bildiğini anlarız. 

Bu arada Lydia,Deaton ve Scott yardıma ihtiyaç duyup Peter'i çağırırlar. Peter Scott'un, Stiles'in zihnine Lydia ile birlikte girmesine yardım eder. 


Tabi bunları Lydia'nın ona kızının adını söylemesi karşılığında yapıyor. 

Neyse ki Scott Stiles'in zihninde başarılı olur ve döndüklerinde Stiles uyanır ve sargıları kusar. 


Sonra salgılardan nogitsune olduğunu düşündüğümüz kişi çıkar. Peter ve Scott  onu tutmaya çalışırken sargısını çözerler ve altında Stiles'in yüzü çıkar.
 Gerçek nogitsune aslında sargıları kusanmış. Tabi gerçeği keşfettiklerinde nogitsune Lydia'da kaçırıp gitmiştir.
Bu arada sineklerin etkisi kurtların üzerinden gider.
Şerif'inde işi kurtulur.(Üstelik bir Sherlock Holmes göndermesi de yapılır)
O son sahneleriyle beni benden alan bir bölüm oldu. Nogitsune çıkmasını beklerken Stiles'in çıktığı o sahne paha biçilemez. Onun dışında Peter'ın esprileri bana resmen kahkaha attırdı. Ayrıca Melissa'nın sırrı ne çok merak ettim.Nogitsune Lydia'ı ölüm meleği olduğu için mi kaçırdı,onu ne amaçla kaçırdı çok merak ediyorum. Sezon finaline 2 bölüm kaldı bakalım neler olacak?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder