7 Ağustos 2014 Perşembe

TEEN WOLF 4. SEZON 7. BÖLÜM

Bu bölüm bana biraz 3. sezon 6. bölüm olan Motel California bölümü çağrıştırdı. Bana kalırsa o bölüm daha iyiydi ,bu bölüm ise diziyi izlememiş birine kısacık bir özet geçip izlettiğinizde tek bölümlük bir keyif yaşatacak düzeyde bir bölümdü. 
Spoiler...
Geçen bölümde Satomi'nin sürüsünün kurtboğanla zehirlendiğini zannederken bu bölümde yanıldığımızı anladık. Bir suikastçı var ama cinayet aracı kurtboğan değil.
Scott ve ve Stiles 500.000 doları ne yapacaklarını konuşuyorlar. Daha doğrusu Scott Derek'e vermek istiyor. Malum para onun ama Stiles paranın Peter'ında cebine gireceğini ima ediyor. Acep Stiles parayı iç mi etmeyi düşünüyor?
Sabah Bilimsel Değerlendirme Sınavına giriyor bizim ekip. Lydia önceden girdiği için yok.
Kira,Scott,Stiles,Malia sınav için gerekli işlemleri yapar ve sınava başlarlar.Bu arada bölüm başındaki adamın burada gözetmen olması hiç hoşumuza gitmez.
Sınav esnasında bayılan kızın bileğinde garip bir yara gören Natalie Martin(Lydia'nın annesi),içkiden baygın olduğunu sandığı koçun sırtında da aynı yarayı görünce hastalık kontrol merkezini arar ve okul karantinaya alınır. Evet o pislik gözetmen yaptı biliyoruz.

Satomi ise sürüsünden sona kalan ve  can çekişen kurdu Deaton'a getirir.Deaton ise kıvrana kurdu Melissa'nın yanına götürür. Derek ise Braeden'i hastaneye getirmiştir. 
Malia ise bu kadar derdin içinde kendisinden bir şey saklandığını düşünmektedir. Peter mevzusunu açmayan ahali korku dolu gözlerle etrafa bakarken Malia bütün bunların sebebini listede olmasına bağlayıp herkesi rahatlatır.
Stiles'e bugün ikinci kızışım kızdan sakladığınız şeyi kız öğrenince Peter'a gitmesinden korktuğun için sakladığını iddia ediyorsun peki Malia bunu eninde sonunda öğrendiğinde ne halt yiyeceksin?
Bu arada Peter'in listede olmadığı tescillenmiş oldu. Ne ayak bu iş?
Bu virüsün kurtları ve tilkileri farklı etkilediği meydana çıkıyor. Kurtlar dönüşümlerini kontrol edemiyor.
Stiles Malia ve Scott'ı saklamak için Hale'lerin mahzenini kullanır, harbi pratik bir zekası var çocuğun.Kira'da sinirsel sorunlar yaşadığı için onlarla mahzene iner.
Lydia ise Meredith'in eşyalarından bir anlam çıkarmaya çalışırken,Merdith'in göl evinde çekilmiş fotoğrafını bulur. Ne iş anlamadım.Ardından okula geçer.
Deaton ise hastalanmaya tek kişinin Satomi olmasından anlam çıkarmaya çalışırken Derek ve Satomi muhabbeti ona yardımcı olur.Satomi meğersem yabani mor reishi adlı bir mantarın çayını içiyormuş Hatta bu çayı Talia çok sevdiği için mantardan ona götürürmüş.
Ve bu mantarın bir kısmı şuan neredeyse ölmek üzere olan karakterlerimizin olduğu mahzendeymiş.
Stiles ise virüsün suikastçıların işini olduğunu anlar. Mahzenden ayrılıp araştırmaya girişir. Hastalanan tek yetişkinin koç olduğunu görünce soluğu onun odasında alır.Virüsün nereden bulaştığını anlar.

Bu esnada suikastçı gözetmen Stiles'e silah doğrultur.
Korkmayın Ajan McCall olaya müdahale edip adamı öldürür. Ve Melissa'dan aldığı panzehir bilgileri Stiles'e iletir.Ayrıca virüsten etkilenenler iyileşmeye başlar ama mahzendeki üçlünün durumu gözlerinin kör olmasına kadar ilerler. Stiles mahzene gelir ama Hale pençeleri olmadığı için kapıyı açamaz. Bağırır çağırır Scott duyar ama yerinden kalkamayacak haldedir. En sonunda gözleri görmediği için alfa gözlerini kullanır ve matara ulaşır.
Ardından iyileşmiş bir vaziyette kapıyı açar.
Hastanede ise yeni bir suikastçı Satomi ve Derek'e saldırır. Satomi kendine bırakan hareketlerle suikastçıyı öldürür.
Malia ise cebinde bulduğu ölüm havuzu listesine bakar ve soyadının Hale olduğunu görüp mevzuyu çakar. Stiles'e buz gibi davranır.
Mimikleri konuşturuyor hatun.

Bu bölümde Stiles'e hem Malia hem de para konusunda sinirlendim. Malia'dan gerçeği saklaması saçma sapan bir davranış olduğu gibi,Peter kötü ona para vermeyelim diretmesini anlamasız buldum. Yani anlamlı (malum babası MR masrafları ile uğraşıyor,Scott'un durumu da kötü) ama sen zaten Peter'ın parasını Peter'dan esirgeyemezsin hadi onu geçtim Derek'i arada kaynatamazsın. Genelde çok zeki çocuktur ama bazen böyle davranışlar sergileyebiliyor. Eminim ki parayı yerine teslim edeceklerdir.
Peter'ın ölüm havuzunda olmayışı sizi işlendirdi mi? Açıkçası bundan ne çıkacak merak ediyorum.
Bölüm için Hayırseverin kimliğini çıkartmamak için uzatacağız da uzatacağınız mesajı aldığımı söylemekten başka yorum yapmıyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder