22 Ağustos 2014 Cuma

THE VAMPIRE DIARIES 5. SEZON 16. BÖLÜM

Spoiler...
Elena yurt odasına acemi cadı Liv tarafından yapılan mühürle hapsedilmiş durumda.
Ve bu hapis durumunda kurt adam zehri yüzünde bolca halüsinasyon görmekte. 
Genel olarak kendisinin 3 hafta boyunca Katherine olduğunu fark etmeyen arkadaşlarını görmekte bir de Aaoron ile ilgili halüsinasyonlar görmekte ve bunun sonucu olarak Aaron'u öldürdüğünü sanmaktadır.(Damon henüz söylemedi Aaron'u öldürdüğünü) Elena'nın buhranları arasında tek iyi şey Damon ile yaptığı telefon görüşmesiydi ki bu sahneleri fazlasıyla beğendim.
Caroline ise panzehir arayışlarındayken Enzo ile karşılaşır. Meğersem gezginlerle takılmak zorunda kalmış.(Wes onu Damon'un elinden kurtardığı zaman üzerinde deney yapılmasına razı olmuş.) Ve gezginlerin elinde Damon'a bulaşan virüsün panzehiri varmış. Elena'nınki üzerinde çalışmalar yapılıyormuş. Gezginler panzehir karşılığında Stefan'ı istiyorlar tabi ki.
Gezginlerin amacı sona her görsel ikizden bir tane bırakmak. O zaman kanları daha değerli oluyormuş. Ama Stefan'ın yaşayan bir tane daha görsel ikizi varmış Doğal olarak onu bulmak ve öldürmek için Stefan'ın beynini kızartmaya  başlarlar.Sloan'ın Stefan'ın hafızasını yok etmesini istemeyen Caroline olaya müdahale eder ve Enzo ile öteki görsel ikizi öldürmeye gitmeye gönüllü olur.(Bu arada Stefan'ın uyanır uyanmaz ki Rebekah esprisi güzeldi)
Elena Liv'e zarar vererek mührü kırdırır ve dışarıya çıkar. 
Damon'da aklını kaçırdığını hissettiği Elena için zindanında kaçmayı başarır. 

Yolda karşılaşırlar. Damon Aaron'u öldürdüğünü itiraf eder. Neyse ki ikisi etrafa saldırmadan Enzo panzehirleri tutuşturur ellerine. 
Acemi cadı sandığımız Liv'in aslında bayağı sağlam bir cadı olduğunu öğrenip rol yaptığını anlıyoruz. Kardeşi Luke ile Bonnie ile ilgili planları olduğunu anlıyoruz bakalım amaçları ne?

Elena ve Damon ilişkileri "ilişkimiz yürümüyor","ilişkimiz bitti" repliklerinde sonra gayette devam etti. Gerçekten bu son sahneler itibariyle karakterlerimizdeki  karar değişiklikliklerini akıl sır erdiremedim.
Bu bölüm itibariyle gezginlerin amacı,Liv'in amacı gerçekten beni meraklandırdı. Bir de öteki görsel ikizi ve akıbetini merak ediyorum. Elena-Damon ilişkisinin devam etmesi iyi mi oldu kötü oldu bekleyip göreceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder