11 Mart 2015 Çarşamba

THE ORIGINALS 2. SEZON 6. BÖLÜM

SPOİLER…
Bölüm açılışında daha kökenlerimizin doğmadığı bir zamana gidiyoruz. Esther’in büyü yapmadığı zamanlar. O zamanlar çocuğu olmadığı için cadı kardeşi Dahlia’dan büyü yapmasını ister. Anlayacağınız Dahlia Esther’in çocuğu olması için büyüyü yapmış. 


Klaus kardeşi Elijah’ı bulmak için annesini kışkırtma çabalarına girişir. Hayley ise idama mahkum olduğu ilan edilen Oliver’i kurtarmak için Marcel’den ve alfadan yardım istemeye karar verir.
Klaus annesinin mezarını çıkartıp tabutu yakmak için çabalarken annesi onu Elijah’ın illüzyonu  ile kandırmaya çalışır ama Klaus yer mi bu numaraları yemez tabi ki.
Sonra annesi çıkar meydana ve geçmişinden bahsetmeye başlar.

 İşte ilk çocuğu Freya’ın ölümünden,Mikael’in kendini kaybedişinden,ardından Klaus’un babası ile tanışmasından bahsediyor.
 Bu esnada Klaus’da Mikael’in döndüğünden bahsediyor,Esther Kol’un bunu saklamasına bir hayli bozuluyor. Klaus geçmişe dönüp biyolojik babasının öldüğü günü hatırlıyor. Esther ise onu mezarlığa Elijah’ın yanına gönderiyor. Bu arada ona kurt adam bedeni teklif ediyor.
Hayley Jackson’u dağılmış bir halde buluyor. Üstelik yanında Ansel diye başka bir kurt adam var. Jackson Oliver’i kurtarmaya razı olmasa da Ansel Hayley’in peşine düşüyor. Mezarlığın yolunu tutuyorlar.
Cami ise danışman kılığına bürünmüş Finn’in kim olduğunu anlıyor ve onu Oliver’in idamından uzaklaştırmaya çalışıyor.
Hayley Oliver’i asılmaktan kurtarıyor ama cadılar  için ölüm sorun değil ya adamı kilometrelerce uzaktan öldürüyorlar.
Klaus Elijah’ı almak için mezarlığı gittiğinde Ansel ile karşılaşıyor ve anlıyoruz ki Ansel Klaus’un öz babası. Klaus Ansel’e umurumda değilsin deyip Elijah’ı almaya gidiyor. Annesi tekrar olaya dahil olup babasını araf yok olmadan önce dirilttiğini söylüyor.
Klaus annesine bir hayli kızgın,kadının boğazına yapışıyor. Sen kızımı öldürdün,bütün her şey bitti ayarı veriyor. Esther baygın yatarken Finn geliyor.Ve tekrar geçmişe dönüyoruz. Meğersem Dahlia çocukları olması karşılığında Esther’den ilk doğan çocuğunu kurban olarak almış,ayrıca gelecek her yeni nesildeki ilk çocukta bu anlaşmanın içindeymiş. Anlayacağınız minik Hope ne yazık ki Dahlia’ın anlaşmasının kurbanıymış. Akabinde anladığımız şu ki eğer Hope ölmezse Dahlia dönüp herkesin peşine düşermiş. 

Kökenlerin düşman sayısı ve kulvarı her geçen gün genişliyor. Şimdide Esther’in anlaşma yaptığı teyzeleri peşlerine düşecek orası kesin. Klaus’un babası ile yaşayacakları merak konusu,Cami’in Finn’i kandırmaya çalışması sonu iyi görünen bir yol değil. Bakalım Esther amacını ulaşıp bütün kökenleri insan yapabilecek mi?



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder