19 Nisan 2015 Pazar

THE VAMPIRE DIARIES 6. SEZON 8.BÖLÜM

SPOİLER...
Damon Bayan Cuddles  sayesinde Bonnie'in hayatta olduğunu anlayıp Noel yemeğini boş verip Stefan ve Alaric ile Portland'da Geminiler meclisini izini bulmaya gider. 
Caroline ile arasında soğuk rüzgarlar esen Stefan bu yemeğe dahi çağrılmamıştır. Yemekte ikiz cadılar,Jo,Elena,Tyler,Caroline ve Liam vardır.Ve müthiş bir gerçek açığa çıkar Jo Luke ve Liv'in ablasıdır. 

Bu noktadan sonra cadılar karakterlerimize,Kai zorla evine götürdüğü Bonnie'e yaşadıklarını anlatıyor.
 Ve kısaca aşağıya özetliyorum hemen.
Bu cadı meclisine lider olabilme koşu ikiz olmaktan geçiyor. İkizler 22 yaşını doldurunca bir tören oluyor ve güçlü olan ikiz zayıf olanın gücünü alıp onu öldürüyor ve lider oluyor. Kai cadılık yeteneğinden yoksun ama başkalarının gücünü alabiliyor. Fakat çocukluk yıllarının böyle geçmesi onun psikolojisini bozuyor. Sonuç olarak babası birleşme töreninde gücü emeceği için lider olacağından dolayı psikopat oğlunun lider olmaması için ikiz olana kadar çocuk yapıyor. Luke ve Liv doğunca Kai durumu anlayıp daha bir çıldırıyor. En sonunda ikizlere sıra gelene kadar kendi ikizi Jo hariç bütün kardeşlerini öldürüyor.
Jo ikizleri koruyor ve büyü gücünü saklayıp,birleşmeye gönüllüymüş gibi davranıyor. Bu tören esnasında da Kai'i başka evrene şutluyorlar. 
Damon ve ekibi Jo'un babasını buluyor adam Kai'in evrenden kaçacağını anlayınca kızını öldürmekte buluyor çareyi,Allah'tan Elena kanı ile hatunu kurtarıyor.
Kai ise Bonnie'n büyü  gücünü saklamasından Jo'un da sakladığını anlıyor ve gücü sakladığı bıçağı bulup,gücü alıyor,Bonnie'in kanını almak için onu bıçaklıyor ve uzaklara gidiyor. 
Elena ise Liam ile bir ilişki yürütemeyeceğini anlayıp son noktayı koyuyor.
Gelelim yorumuma bu bölüm uzun bir aradan sonra izlediğim ilk bölüm bayağı dolu geçti,geçmişe gittik geldik,merak ettiğimiz şeyleri öğrendik,herkes Bonnie'in yaşadığını öğrendi,Elena aşk hayatındaki zırvalama oranını azıcık azalttı. Ama son sahnede Elena'ın  Damon'a Bonnie'i bul da ona sorayım ilişkimizi diye zırvalaması çok saçmaydı. Emin ol senin böyle absürd konuşmaların olmasa her şey daha güzel olacak sanki Damon sen istemesen uğraşmayacak onun için,tabi anıları sildirince unuttun her şeyi.Bu arada bu konuda iyi laf çaktı Damon.
Stefan ve Caroline'in sonu ise nereye gidiyor anlamış değilim,fazlasıyla garipleşti bu mevzu.


5 yorum:

  1. LOST dan bu yana sezon dizilerini hiç seyredemedim:))

    sayfanda dolaşıp filmler bakıyorum arada:) tüm emeklerin için teşekkürler canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim asıl ben yorumunuz için teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Bloguna bayıldım baya emek vermişsin tebrikler. Banada beklerim.

    http://beautybygizzy.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Un blog Genial

    on cariño desde España Victoria

    YanıtlaSil