4 Mayıs 2015 Pazartesi

THE ORIGINALS 2. SEZON 7. BÖLÜM

Spoiler…
Geçen bölümde Elijah’ı kurtarmıştık ama Ester yüzünden Elijah hala uyanamamıştı. Klaus onun kabuslarına Esther’in büyüsü yüzünden erişemediği an Hayley olaya dahil olup Elijah’ın boynundaki bir yarayı gösteriyor.Meğer marelok orkidesinin yaprağından kaynaklanıyormuş. Uyandırmak içinse ihtiyaç gene o yapraklarmış.
Klaus bataklıkta bu bitkiyi aramaya çıkar,Hayley ise Esther yerine Esther’in sevdiklerinin peşinden gider.Hayley Oliver’in cenazesini yakan Jackson’u yanına alamayınca eskiden ittifak kurdukları Aiden’i alır yanına ve Marcel’e gider.

 Amaç Finn’i ele geçirmek,yem Cami.Cami Kieran’ın eşyalarından cadıların büyü yapmasını engelleyici zincirleri gruba verir ve Finn ile buluşmaya gider.
Klaus ise orkide arayışlarında yalnız kalmaz ve daha önceden tecrübeli olan öz babasından destek alır. Klaus baba-oğul yakınlaşmasına pek pozitif bakmaz malum Esther’in bu durumu kullandığını biliyor.
Babası da ne kadar işleri kolaylaştırmak istese de büyük bir hata yapıyor ve keskin duyuları sayesinde Hope’in yaşadığını bildiğini söylüyor. Evet Ansel bu hata yapılır mı Klaus’a bu söylenir mi? Orkideyi aldıktan sonra Klaus ne yazık ki babasını öldürüyor. Ve bunu yaparken onun da içi acıyor.Ama Esther’in bunu öğrenme riskini alamıyor. Özetle Klaus resmi olarak hem annesini hem babasını öldürmüş oluyor.
Finn’i ele geçirmek için oynanan oyunlar olumlu sonuç veriyor ve Cami Finn’in kollarına zinciri geçirip lafını da çakıyor. “Sen de benim için aynısını yapardın Finn.”
Kol ve Davina ise kendilerince büyüler yaparak Klaus’un hançerlemeyi ve tabuta tıkmayı planlıyorlar. Hatta bunun için Kol’un mezarlıktaki gizli yerini ziyaret ediyoruz. Sanırım Kol ile ilgili bir mini dizi yapılmıştı bu zamanlarda izleyemedim ama bu mezarlıktaki gizli yer onunla ilgili. 
Ama Marcel Kol’u Davina’ın başucunda hançeri Davina’ın çantasında görünce fırsatı değerlediriyor.
Klaus Elijah’ı uyandırıyor.

 Marcel ile Hayley ikilisi onlara Finn ve Kol’u veriyor.
Bütün bu hengamede yaşanan tek aksilik  Ansel’in cesedini gören Esther’in Cami’e saldırması oluyor. 

Bu bölümde uzun zamandır hasret duyulan iyi babanın ömrünün 2 bölümcük sürdüğünü anladım. Yazık yahu daha bir baba-oğul ilişkisine giriş yapamadılar bile. Ama Ansel’in ölümü Esther’e sağlam kapak oldu orası ayrı. Ama hatun hıncını Cami’den çıkaracak orası kesin. Finn ve Kol’un Elijah ve Klaus’un eline düşmesi 8. bölümü bayağı hareketlendirecek muhtemelen karakterlerin eteğindeki taşlar dökülecek,bakalım neler olacak?



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder