2 Haziran 2015 Salı

THE VAMPIRE DIARIES 6. SEZON 15. BÖLÜM

Spoiler...
Bugün büyük gün Caroline'in annesini son  yolculuğunu uğurluyoruz.
Erkenden kalkan Caroline'in uyurken görmediği tek kişi Damon. Damon Liz'in methiyesini yazmaya çalışıyor,Caroline ile pek muhabbet edemiyor ama öyle bir şey söylüyor ki insanın kendini 10. kattan aşağı atası geliyor.
Hayatının en kötü günü bugün olmayacak.Bugün ve yarın çocuk oyuncağı.Etrafın seni yalnız bırakmak istemeyen insanlarla dolu olacak.En kötü günün ise gelecek hafta geride sessizlikten başka bir şey kalmadığında gelecek.
Herkes uyandığında Caroline görev dağılımı yapar ve Elena ile kendisi tabut almaya giderler.
Yolda Elena'a Stefan ile aralarında olandan bahseder,onunla bu mevzuyu konuşmak istediğini ama bugün Stefan'ın dürüst olmayacağından şüphelendiğini söyler ama gene de Stefan'ın duygularını bugün öğrenmeye karar verir.
Bonnie ise büyü gücünü almış,tutulmayı beklemektedir.
Kai ise kan kusarak Jo'un kapısını çalar ve Jo'dan kendini iyileştirmesini ister.
Ne gariptir ki Jo'da kusmaktadır. Jo Kai'i muayene eder.
 Bu esnada Kai kazara Jo'un gücünü emer ve iyileşme emaresi gösterir. Hemen durumu çakar tabi alması gereken güç Jo'un gücüydü bu yüzden bu kadar hastaydı. Jo'dan gücünü vermesi ister. Eğer vermezsen sen,babam,Liv,meclisimiz hatta hapis evrenleri yok olacak der. 
Hapis evrenleri???
Jo'a gücünü Kai'i aktarmaya karar veriyor.
Bonnie ise tutulma zamanı öteki hapis evrenine geçiş yapıyor.
Gene Salvatore malikanesinin yolunu tutuyor ve orada eski fotoğraflara rastlıyor.
 Akabinde Jo Kai'e gücünü aktarınca ortlaalık biraz toparlanıyor ve Bonnie geçiş yapıyor tam günümüz evrenine gelirken bir kadınla karşılaşıyor.
Kai ise Jo'a müthiş bir müjde veriyor,meğer Jo hamileymiş. Alaric zaten evlilik teklifi yapmak isterken fırsat bu fırsat deyip Jo'un içinin yağlarını eriten bir teklif yapıyor.
Stefan ise Damon'a Caroline mevzusunu anlatıyor Damon ise eğer ona gerçekten aşık olsaydın bu konuşmayı yapmazdık,bu yüzden Caroline'i yıkmaktansa şimdiden bitir. Ama bunu bugün yapma diyor.
Caroline ise tam da yalnızken Stefan'a mevzuyu açmaya çalışıyor ama Stefan'ın konuyu kapatma tavrından her şeyi anlıyor.
Cenaze oluyor. Annesinin cenazesinde methiye yazamayıp Stefan'ı hayal kırıklığına uğratan Damon bu sefer aynı haltı yemiyor.
Çıkıyor methiyesini okuyor.
Ardından Caroline bir şarkı söylüyor.
Bu esnada Stefan Caroline'i sevdiğini fark ediyor. 
Günü atlatmaya çalışan Caroline'in tavırları Elena'ın garibine gidiyor ve evine giden Caroline'in arkasında gidiyor. Caroline'in insanlığını kapatacağını çakmış kızımız. Ne ilginç daha bir yıl falan önce Katherine Elena'ın bedenini ele geçirip milleti kandırdığında  ekibin bunu fark etmesi ne kadar uzun sürmüştü ama Elena hemen durumu fark etti. Sevsem de Elena arkadaşlarını tanıma bazında TVD'in en iyisi oldu.
Caroline Jeremy öldü insanlığını kapattın,Damon öldü anılarını sildirdin deyince Elena hayatımdaki en büyük iki hatamı söyledin diyor.
Elena Caroline'e bunu yapmana izin vermeyeceğim gibi bir şey söyleme hatasında bulunuyor ve Caroline'de çat diye kızın boynunu kırıyor.
 Stefan ise Damon'un yeni tavsiyesi ile kendini Caroline'in evinde buluyor ama yerde yatan boynu kırılmış Elena'dan başka kimseyi bulamıyor.
Bonnie ise Damon'u waffle ile karşılıyor. İkili bir hayli samimi bir şekilde kucaklaşıyor ve Bonnie kamerayı açık unuttuğu için öteki evrendeki kadını da videoya çekmiş ve onu Damon'a gösterdiğinde Damon okkalı bir şok yaşıyor meğersem bu hatun Damon'un annesiymiş.

Bu bölümle ilgili söylenecek şeyler ilk olarak Caroline'in annesinin cenazesinin olduğu gün Stefan'da Stefan'da diye gezinmesi hayatımda göreceğim en saçma şeyler listesinde başı çekiyordu. Biraz zırvalmıştı Caroline üstelik Stefan'dan karşılık alamaması onu insanlığını kapatmaya itti ya yorum yapmıyorum.
İkincisi yaklaşık 6 sezondur Salvatore kardeşlerin annesinin adı dizide kaç kere geçti ben saymadım ama eminim ki şu son 2 bölümde anne anne diye sayıklamalar bu anneden bir pislik çıkacağını göstermişti. Sanki Damon annesinden bahsetmese biz onun anası olduğunu bilmeyeceğiz,illa gözümüze gözümüze sokup ardından anneyi hapis evreninde göstermeniz fazlasıyla dahice bir fikirdi,hiç çakmadık ha.
Üçüncüsü Elena'ın eski sevgilisi ile Elena'ın kankasını sevgili yaptınız sayılır şimdi Damon ve Bonnie kucaklaşmasından ileride bu ikili için de aynı şeyi düşündüğünüz izlenimine kapıldım. Plan şu herhalde Elena'ın kankaları ile eski sevgililerini evlendirip Elena'ı sap gibi ortada koymak. Lütfen kendiniz tekrar etmeden Elena'ı sap gibi ortada koyun.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder