10 Temmuz 2015 Cuma

PERCEPTION 3. SEZON 1. BÖLÜM

Önceki sezon finaline dair spoiler barındırır.

Malum Pierce sezon finalinde gelişen olaylar sonucunda tası tarağı toplayıp eski aşkı Miranda'ın yanına Paris'e gitmişti.
Hatta son sahnede Paris'te mutlu mesut takılan Pierce'in yanına bir ajanın gelişini seyretmiştik. 3.sezon açılışında kaldığımız yerden devam ediyoruz.
Bu ajan FBI için çalışıyor ve Pierce'den yarın katılacağı konferansta Çinli bir profesörün kalemini alıp hükumete teslim etmesini  ister.
  Pierce ilk başta hem gönülsüz hem de halüsinasyon  gördüğünden şüpheli. 
Ama ardından gelişen olaylar Pierce'in hem halüsinasyon görmediğini hem de kalemi almanın kendi çıkarına olduğunu gösterince Pierce aracılığa razı oluyor ve talimatları uygulamaya başlıyor.
Ama ilerleyiş Pierce'e bir ton sorun çıkartıyor ve Pierce gerçekle hayal arasında sıkışıp kaldığına inanmaya başlıyor.
Pierce bu zor durumdayken Moretti ve Donnie'de eli boş durmuyor emin olun.
Ayrıca Max'ın ve Dekan'ında  bir sürü yalanla dolanla Pierce'i tekrar üniversiteye getirmeye çalıştıklarını belirtmek gerek.
Bakalım bölüm sonunda Pierce'in yolu evine mi düşecek yoksa Paris Pierce'in yeni evi mi  olacak?

Bu bölüm abartısız en iyi 3 Perception bölümlerinde biriydi kanımca. Başlangıçta gene mi Pierce'in halüsinasyonlarının ve gerçekliğinin karışmasına takılıp kalacağız derken sonunda adamlar yapmış abiciğim  dedim. Gerçekten kurgunun sağlam hazırlandığı,ince detayların güzelce yerleştirildiğinde,Pierce'in her zamanki gibi dört dörtlük olduğu,yan konu olan Dekan-Max işbirliğinin bölüme hoş bir hava yaydığı,sezon finali tadında bir bölüm olmuştu. Hatta diziyi izlemeyenlerin bile Pierce'in rahatsızlığını bilip bu bölümü izleseler beğeneceklerine kanaat getirdiğim bir bölümdü.Bu diziyi neden iptal etmişler ki ya daha yeni yeni ısınmaya başlamıştık halbuki dedim resmen.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder