19 Ağustos 2015 Çarşamba

THE ORIGINALS 2. SEZON 14. BÖLÜM


Spoiler 
Düğün zamanı...
Cami patlamadan sonra soluğu kaçmakta alır,Elijah ise ikisinin peşine düşer,kavuşmanın ardından soluğu evlerinde alırlar.
Hayley kaçma planları yaparken Klaus "Kraliçeler kaçmaz." diyerek hatunu bastırmıştır. Ardından Jackson'a Finn'e bağlı alfaların kellesini hediye eder.


Freya ise yanmış olan Finn'i hayata döndürür. Bu kardeşe çok pis gıcık olmaya başladım.
Kol ise ölüme iyice yaklaşmışken bile Klaus'u etkileyecek hançeri yapmak için Davina ile büyü yapar ve hançer tamamlanır.
Rebekah ölmek üzere olan kardeşi Kol'a yardıma giderken Hayley'e bir tane gelinlik armağan eder.
Aiden ise kurtların güçlenmesinden dolayı ilişkisine ara vermek ister ama Josh ile yaptığı konuşmayı batırır resmen.
Jackson ve Hayley Klaus'un evinde düğün hazırlıklarına başlamışken Cami ve Elijah Hope'i getirir onlara. Hope hemencecik Jackson'a ısınır valla.
Klaus Elijah'dan düğünü bozmamasını ister,Elijah ise hemen Hayley'in yanına damlar. Ben senle konuşacağım,uyarmazsam olmaz ayaklarına bürüne Elijah'ı konuşturmaz bile Hayley.
Kol ise Rebekah ile denediği büyüden sonuç alamaz.
Aiden düğün zamanı Jackson ile ilişkisi hakkında bir konuşma yapar ve aldığı cesaretle düğünde sevgilisinin yanına oturur.
Jackson Hayley'e totem kolyesi verir ve düğüne geçerler.Düğün gerçekleşir ve kurtlardaki değişim hemen gözlenir.

Eljah ise Klaus'un Jackson'u öldürme planları yaptığını anlar ve bütün gece onun peşinde sürüklenir.Hatta Elijah en sonunda Klaus'u vazgeçirmek için Hope kozunu kullanır.
Davina ise düğüne gelmeyen sevgilisi Kol'un berbat bir şekilde onu beklediğini görür. Kol ona gidici olduğunu söyler.
Cami Hope ile ilgilenirken kendisini ziyarete gelen Klaus'a mutlu anne,mutlu baba,mutlu bebek sözünü söyler.
Klaus bunların üzerine davetlilere bir konuşma yapar Hope'in yaşadığını süreye ait olduğunu söyler ve Hayley ile Jackson'un evinde kalmasını rica eder.
Elijah bunun üzerine Marcel ile Cezayir'e gitme kararı alır.Hayley ile bunu konuşurken,Rebekah gelip Kol'un zamanı kalmadığını söyler. 3 kardeş mezarlığa giderler.
Bu esnada Kol Davina ile dans etmektedir ve bitap düştüğünde yalnız kalmak istediğini söyler bu esnada kardeşleri gelip,istese de yalnız kalamayacağını söylerler.
Hayley Jackson'a sen beni güvende hissettirdin,seninle sırf o insanlar için evlenmedim der.
Kol ise can çekişmektedir,ilk kez kardeşlerinin odağı olduğunu dile getirmeden duramaz bu esnada Rebakah ona bir söz verir. Cadı olduğu için öldükten sonra diriltilebiliyormuş Kol,Rebekah'da seni diriltene kadar  bedenime dönmeyeceğim der.Ve Kol'u yolcu ederiz.
Son sahnede ise Freya ve Freya'in kolyesi sayesinde iyileşmiş Finn'i ağırlarız. İkili hemen  Dahlia -Hope çerçevesinde planlar yapmaya başlamıştır.

Gelelim yorumuma Kol'a veda etmemiz cidden kötü oldu kendini sevdiren bir karakterdi oysa ki.Fakat biliyoruz ki bu dünyada ölümler yüzde yüz kalıcı değil belki  tekrardan karşılaşırız Kol ile.
Davina dizinin diğer talihsizi kız gencecik yaşında 2 sevgili gömdü ikisi de kızın kollarında dibinde can çekişti.
Kardeşlerin birlikte Kol'a destek olması sevilesi bir sahneydi. Tıpkı düğün ve kurtların Hayley'in gücünü aldığı zamanki gibi.
Freya -Finn  ikilisi ise hayırlı sulara yelken açmıyor orası kesin ama Esther'in yanında zayıf kaldığı Dahlia hepimizin daha çok merakı uyandırmıştır haksız mıyım?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder