10 Şubat 2016 Çarşamba

TEEN WOLF 5. SEZON 13. BÖLÜM

Spoiler...
Bu bölümü cephe cephe yorumlayacağım,bu yüzden olayların senkron sırası size karışık gelebilir.
Önce Kira cephesinden başlayalım. Açıkçası bayağıdır Kira'nın yokluğunu hissediyordum,diziye renk katan farklı karakterlerden biri benim nazarımda 12. bölüm sonunda 1 kaç dakika izledik ve bu bölümde bayağı yer kaplayacağının işareti verildi. 
Kira içindeki Tilki'yi yenmek için Skinwalker'den yardım alır, yalnız bu üçlü grup eğer Kira'ya yardım edemezlerse Kira'nın da onlarla çölde kalması gerektiğini vurgular. İşin rengi Kira için değişir,annesi eğer içindeki Tilki'nin onu tüketmemesinin tek yolu buysa Skinwalker olmasına razı geleceğini söylemesi ise daha kötü olur. 

O gece bir test yapılır ve Kira testi geçemez Skinwalker onu çölde kalmaya zorlayınca anne yüreği dayanamaz ve karşı gelir.En sonunda ise Scott ve Stiles olaya dahil olup onların kaçmasını sağlar. 
Kira'nın durumu kötüleşecek bence ama sonra arkadaşları ve özellikle Scott onun Tilki'yi yenmesini sağlayacak. 
Scott ve Stiles cephesine gelirsek.Liam Scott'un yanına gelir,Scott haliyle soğuk davranır ve yardımını kabul etmez. Bu noktada eninde sonunda barışacağı Liam'ı burnunu sürtmek için zorlamasını doğru bulmuyorum çünkü işin ucunda onu tamamen kaybetmekte var. 
Scott ve Stiles Kira'nın yanına gitmek için yolculuğa başlarlar ve ikili arasında gerçekleşen sohbet buzları yavaş yavaş eritir. İlk kez malum ölüm hakkında konuşurlar ve Scott olayın nefsi müdafaa olduğunu vurgular.Sarılıp barışın şeklinde bir barışma olmasa da sorunların büyük oranda çözüldüğüne eminiz artık. Bu ikiliyi küs görünce hatta birbirlerinden sır saklarken görünce diziden soğuyorum resmen.
Lydia ruhen yolculuğunda Valack'ın kendisi sayesinden kaçtığını fark eder ve Meredith'in uyguladığı plan sayesinde  fiziken çığlık atmayı başarır. Lydia'in hasta yatağından konuşabildiği dönemlere daha geçmesek de  bu dönemin uzak olduğunu sanmıyorum ve Lydia hasta yatağından atacağı bir çığlıkla ortalığı inletecek orası kesin.
Theo ise odağı Gevaudan Canavarı'na çevirmiş.Ama hala Korku Doktor'larına gözleri kırmızı olmadığı için atarlanabiliyor ne kadar cesaretli olduğunu varın siz düşünün.
Theo bununla da kalmıyor Malia ile konuşup ona Çöl Kurdu'nun yerini söyleyebileceğini bile söylüyor,meğer Korku Doktorları'nın herkesin yerini nasıl bildiğini biliyormuş Theo. Ayrıca Theo sürüsünü ne yapıp edip onları koruyacağına dair inandırmış lakin adamın başka amaçları var belli.En büyük kanıt ise Theo'un kör bir alfayı aradığını öğrenmemiz. Bir kaç sezon önceye gidersek Deucalion'un aranan kişi olduğunu anlarız. Acaba Theo neden Deucalion'un peşinde?
Kötü de olsa Deucalion'un dönecek olmasından dolayı memnun olduğumu belirtip yazımı sonlandırıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder