28 Kasım 2013 Perşembe

THE ORIGINALS 1. SEZON 7. BÖLÜM

SPOİLER...
Geçen bölüm sonunda Marcel'in Hayley ile tanışmasının  ardından Hayley'in kaybolması Elijah ve Klaus'u Marcel'in dövüş gecesini basmaya iter. Marcel ise oldukça rahattır. Hayley'i kaçırmadığını hatta onu bulmak için yer bulma büyüsü yapan bir cadıyı kullanabilecekleri söyler. Cadı sayesinde bir yer bulan kökenler hemen arayışa koyulur.


Hayley'i kim niye kaçırdı derseniz,Tyler kaçırdığını söyleyerek başlarım anlatmaya.(Tyler The Vampire Diaris'ten Caroline'nin kalbini paramparça ederek The Originals'e geçti malum.) Tyler kurt sürüleri ile takılırken her şeyi öğrenmiş. Hatta her şeyden daha fazlasını bile. Doğacak çocuğun kanını melez yaratılmakta kullanılacağı öğrenince Klaus'tan intikam almak için bunu kullanmaya karar vermiş. Hayley'in kanını bir kurtadama verip deneme yapan Tyler kurtadamın meleze dönüştüğünü görünce bebeği öldürmeye geliyor. 

Ama yeni dönüşen melez ona mani oluyor.(Hayley melezin ona da bağlı gibi davrandığını belirtiyor. Bence sebebi çocuğun hem Hayley'in hem Klaus'un kanını taşıması dolayısıyla bu kandan melez olanlar hem anneye hem babaya hem çocuğa bağlı olabilir.)Yeni melez ve Tyler kavgasında melez ölüyor ama Hayley fırsattan istifade kaçıp Elijah ile karşılaşıyor.Hatta Klaus'un bundan haberi olduğunu çocuğun kanını kullanmak istediğini de söylüyor. Klaus ise Tyler'i bulup canını bağışlıyor.

Marcel ise Klaus'un köstebeği Josh'u Davina'nın ellerine teslim ediyor etkiyi kaldırması için.Davina bu işlemi başarıyla gerçekleştiriyor ve Josh ile neredeyse kanka bile oluyor.

Rebekah ise tekrar şehre dönüyor Marcel'den hesap soruyor. Ama bir anda Marcel'in aşkının etkisine kapılıp birlikte Klaus'a komplo kuruyor.

Elijah ile Hayley Klaus'u bebeğin kanını kullanacağı ile ilgili  suçlayınca Klaus sinirleniyor.Tartışma sonucunda Klaus Elijah'ı ısırıyor ve bunu veda hediyesi olarak nitelendiriyor.
Kapanış ise Marcel ile ittifak kurmak için eteğindeki taşları döken Tyler'ı göstererek yapılıyor.

Yoruma gelirsek yeter yahu üzmeyin Klaus'u diyerek başlarım. Hadi Marcel komplo kuruyor ama ona eşlik etmek senin neyine Rebekah aranız ne kadar kötü olsa da o senin kardeşin güvenilmez bir adama için satamazsın. Ya Elijah  sena ne demeli hem çocuğu zorla sahiplendirdin hem de bebeğin kanı için yaptı bunu diyorsun. En kötüsü de daha dünkü çocuk Tyler sen hangi akla hizmet Klaus'a komplo kurarsın sen giderken Klaus 1000. dönüşünü yapmıştı herhalde. TVD'de Tyler'ı sevmezdim ama burada nefret ettim resmen tez eldem ölüm sahnesi yazıla..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder