6 Nisan 2014 Pazar

TEEN WOLF 3. SEZON 24. BÖLÜM-SEZON FİNALİ

Öncelikle 4. sezonun başlama tarihini belirteyim 23 Haziran. Yabancı diziler baz alındığında aranın kısa olduğu bariz bir gerçek.
Malum sezon finalini bayağı bir geç izlediğimden dolayı bu analizi kısa tutma kararı aldım. (Özellikle son bölümler ne yazık ki hep geç izlendi kısa yorumlandı.)
Spoiler...
Allison'un ölümünü polislere kapkaç saldırısı gibi anlattılar ki Chris'in soğukkanlılığı sizi sizden alır belirteyim.
Nogitsune ise onilerle büyük işlere imza attı. Önce şerif ofisi ardından hastane ve en sonunda da veteriner kliniğini bastı. Herkese birer kılıç darbesi vurdurdu.


Bu yaralar siyah duman sızan ve iyileşmesi mümkün olmayan yaralar halini aldı. Şerif,Melissa ve Deaton'da nasiplendi bu durumdan. Chris ve Isaac onileri öldürmenin yolunun gümüşten geçtiğini anlayarak büyük bir adım atarlar.


Nogitsunenin dışarı çıkmasını engelleyecek şeyin nemetondandan yapılmış bir nesne olduğunu öğrenen Lydia Talia Hale'nin tırnaklarını saklayan kabın nemetondan yapıldığını anlar ve Derek'in onu kendilerine getirmesini sağlar.Tabi bu ikizlerle onilerin kapışmasına neden olur.

Her ne kadar Isaac ve Chris gümüş oklarla onilere saldırsalar da Aiden ne yazık ki bir oni tarafından öldürülür. 
Stiles ise ölümün eşiğinde görünmektedir. Lydia-Scott-Kira ve Stiles dörtlüsü okula nogitsuneyi bulmaya giderler. Stiles burada nogitsunenin oyununu meydana çıkarır.

Bu sayede Scott'un onu ısırmasını sağlarlar. Aynı anda hem tilki hem kurt olmayan nogitsune mecbur bedenden sinek halinde çıkar.

Ve Isaac onu Derek'ten aldığı kutuya koyar.

Nogitsune mevzusu da böylelikle sona erir.
Yeni sezon için küçük ipuçları içeren son karele verilir.
Malia liseye başlamıştır ve Scott'tan  çakallığını kontrol etmek için ders almaktadır.

Kira hala yeni kız olduğunu düşünmektedir.
Ethan Danny ile yollarını ayırır ki Danny meğer Ethan'ın kurtadam olduğunu biliyormuş.
Isaac diziden ayrılır.
Ve en önemlisi Derek Kate'yi görür hem de yepyeni bir yaratık türünde.
4. sezonun konusu Kate'nin dönüşü üzerine,Malia-Peter ilişkisine,Kira'nın ortama uyum sağlama çabalarına kurulu olacak gibi duruyor. Tabi Allison'un ölümü atlatmaya çalışan Scott'u unutmamak gerek.
23 Haziran'ın çabuk gelmesi dileğiyle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder