19 Ağustos 2014 Salı

THE VAMPIRE DIARIES 5. SEZON 15. BÖLÜM

SPOİLER...
Katherine konusunda sonunda jetonu düşen ekibimiz bu sefer onu ayaklarına getirip gezgin bıçağı ile öldürmeye karar verir. Lakin Nadia Tyler'ın ısırığı yüzünden ölüm döşeğinde olduğu için Katherine buluşma ısrarlarına yanaşmaz ve bu ısrarlar Katherine'nın jetonunu düşürür. Damon ile minik bir telefon görüşmesi yapıp onu test eder ve onların kendisini bildiğini anlar. 

Katherine hem onlardan kaçmak hem kızını kurtarmak ister. Klaus'tan kanını istemek yerine Wes'ten panzehir üretmesini ister.
Bu arada Nadia annesini arayışları ile ilgili halüsinasyon  görmektedir. 
Katherine kızını kiliseye bırakır. Wes'i ziyarete gider. Ama zincirle tutulan Damon Tyler'ı sinirlendirip zindanından kaçmayı başarıp Wes'i öldürdüğü için boş çalar. 
Bu arada Bonnie'nin cadılığını kullanamayan "arkadaşından" yardım. Kızımız bildiğin Jeremy'e yavşayarak Katherine'a yer bulma büyü yapar. Bunun sonucu olarak bizim ekip Nadia'ı kaçırır ve Stefan Katherine'e ulaşıp kızını görmek istiyorsa malikaneye gelmesini ister.
Katherine Nadia'nın yanına gelir. Nadia hala annesi ile ilgili fazlasıyla kötü şeyler sayıklayarak ölür ve Bonnie aracılığı ile öteki tarafa geçer. Evet burası Katherine için ender üzüldüğüm anlardandı.
Katherine oradaki gruba veda ederken neredeyse yaptığı her kötü şey yüzünden teşekkür bekliyordu yok efendim Caroline'i daha iyi yapmış,Tyler'e kimlik vermiş falan filan. Herhalde Allah razı olsun  dememizi bekliyordu hatun.Ona bıçağı saplayan ise büyük aşkı Stefan oldu. 

Olaylar burada bitti mi bitmedi.Gene kısır döngü içine saplanacağımızı delalet olan konuşma ölü Katherine'nın öteki tarafa geçmek için Bonnie'nin yanına gittiğinde yapılıyor.
Meğersem Wes'in Nadia'ı kurtarmak gibi bir amacı hiç olmamış sadece kurt adam zehrini kendi virüsünü ölümcülleştirsin diye kullanmış. Ve bilin bakalım Katherine ne yapmış öleceğini anlayınca virüsü kendine enjekte etmiş. Demin üzülüyordum ya şimdi oh olsun beter olsun modundayım. 
Ama Bonnie'e dokunsa bile öteki tarafa geçemeyip rüzgarlar eşliğinde sürüklenmesi onunda huzura ermeyeceğinin delaleti oldu herhalde.

Elena ve Damon'un aynı anda virüse yakalanmasını evrenin işareti sayabilir miyiz? Her ne kadar görsel ikizi aşkı kadar havalı olmasa da bunun da bir ağırlığı var. İşin şakası bir yana bu mevzunun sonu kimin ölümüne neden olacak ya da nasıl çözülecek merak uyandırıcı.Araya sıkıştırayım Caroline'nın sonunda Tyler'e rest çekmesi iyi oldu dedirten şeylerdendi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder