2 Eylül 2014 Salı

THE VAMPIRE DIARIES 5. SEZON 17. BÖLÜM

Spoiler...
Bir dargın bir barışık ilişkilerine sabah ayrılma kararı vererek devam eden Elena-Damon ikilisiyle açılışı yapıyoruz. Damon soluğu barda Matt ve Tyler ile dertleşmekte alıyor ve bu esnada Liv ve Jeremy'i orada görüyor.  Elena ise Jeremy'in veliler toplantısına gitmekle meşgul. Bilin bakalım Jeremy'in velisi kimmiş? Evet Damon. Daha sabah ayrılan çiftimiz şimdi Jeremy'e ebeveynlik yapmakla meşgul. Üstelik rehber öğretmen evdeki sorun Jeremy'i yansıyor mesajı vermesi durumu daha bir garip yapıyor.
Caroline ve Enzo ikilisi ise adının Tom Avery olduğunu öğrendikleri diğer görsel ikizi bulmaya çalışırlar. 
İlk başta elleri boş olsa da akabinde Tom'u dört ay önce Hazel adlı bir cadı tarafından kaçırıldığını öğreniyoruz.
Enzo cadıyı öldürüyor ve baygın Tom'u buluyor. 
Bu arada Bonnie'nin içinden geçen Hazel Luke'e mesaj bırakıyor. Bu mesaj Liv'e ulaşıyor ve Liv Jeremy'i masada bırakıp plan B'ye geçiyor.(Elena'yı öldürüp görsel ikiz kanını işe yaramaz hale getirmek ve gezginlerin işine çelme takmak.) Bu esnada Liv Tyler'ı havalara uçurup acemi cadı olmadığını ilan etmesi on numara sahneydi vesselam.
(Az buçuk yakalayabildim ancak.)
Caroline Tom'u öldürmeye razı olmuyor ve Enzo'nun boynunu kırıp Tom'u uzaklara göndermeye çalışıyor. Ama Enzo olaya müdahale ediyor çünkü o da Augustine'de çalışan Maggie'e ulaşabilmek için anlaşma yapmış.
Liv Elena'yı öldürmeye çalışırken Damon onu kurtarıyor ve Liv'e işkenceye başlıyor. 
Daha sonra Jeremy gelip olaylara müdahale ediyor. Liv ile C planı üzerinde anlaşıyor.
Daha önceden olaya dalmaya çalışan Luke'i durduran Matt ve Tyler'da C planına dahil oluyorlar.(Tyler'ın bazen Damon'un bile arkadaşı oldukları söylediği an süper.)
Elena okuluna dönmeye karar verir. Jeremy ise Matt ve Tyler'ın yanına taşınır.
Gezginler ise amaçlarına ulaşmış ta eski bölümlerde Elena ve Stefan'dan aldıkları kanları bardak bardak içerler ve ayine başlarlar Sloan ardından birini ateşe verir ve hepsi cayır cayır yanarlar.

 Stefan ve Caroline fırsat bu fırsat deyip kaçarlar.
Ölen gezginler teker teker Bonnie'nin içinden geçip onu acıya boğarlar. Bayılan Bonnie'nin yanında bir gölge belirir ve bir adam çıkar.
 (Sanırım öteki tarafa promosyon tarzı bir şey var 10 gezgin gönder bir gezgini al.) 

Bölümün oldukça gizemli bir sonla bittiği gerçek. Dönen kişinin Markos olduğu yüzde yüze yakın bir ihtimal. Görsel ikiz kanlarını kullanmaya devam edecekler mi yoksa Elena ve Stefan'ı kendi hallerine bırakacaklar mı?(İç ses tabi ki bırakmayacaklar) Damon -Elena aşkını artık değerlendirmek bile istemiyorum.Ama Caroline- Stefan dostluğu harbi on numara. 
Enzo'nun Maggie'sini de merak etmedim değil. 
Jeremy-Matt ve Tyler üçlüsünün maceraları da izlenmelik olacak orası kesin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder