18 Aralık 2014 Perşembe

THE VAMPIRE DIARIES 6. SEZON 1. BÖLÜM

Spoiler...
Bölüm açılışını Elena'nın arada geçen 4 ayı kısaca özetlemesi ile yapıyoruz.(Yalan olmasın öncesinde bir çiftin vampir saldırısına uğraması var.) Az çok herkesten bahsediyor.
Kendisinin doktor olmaya adım atışı,Caroline'in okulu bırakıp sınır büyüsünü kaldırmaya çalışması,Alaric'in Elena'nın okulunda profesör oluşu,Stefan'ın cadı arayışlarına girişi...

Ben sanıyorum Elena bunları günlüğüne anlatıyor. Ama hiçte öyle değil,Elena bunları Damon'a anlatıyor. Bu iş nasıl oluyor derseniz Damon öldüğü için kendini suçlayan Luke'un Elena'a Damon'un hayalini görsün diye verdiği bitkilerle oluyor.
Stefan ise bir araba tamircisinde çalışıyor,üstelik bir de kız arkadaşı var.
Caroline ise Stefan ile haberleşen Alaric ile konuşur ve Stefan'dan aylardır haber alamadığını vurgular.
Jeremy ise resmen dağıtmıştır ne eksik ne fazla.Hayatı düzelen tek kişi sanırım Matt olmuştur.
Luke Elena'a artık bitki vermek istemez ve ama Elena söke söke alır. Arabada hayal Damon ve Elena arasında geçen diyaloglar bir hali komikken Damon'un mimikleri on numara. Neyse araba sürerken kasabanın yakında bir kızla karşılaşırlar. Elena kıza yardım etme niyetindeyken kendini tutamaz ve kızı ısırır,kız kasaba içine kaçar. Ama meraklanmayın kızın sorunu Caroline,şerif ve Matt çözecek. Bu arada meğersem Elena hep başkalarını ısırıyormuş. Malum bitkilerin etkisi.
Tyler ise artık kurtadam değildir. Eğer birini öldürüp geni aktifleştirmezse,bu arada Tyler'ın Liv'e hafiften abayı yaktığını belirteyim.
Alaric vampir yaşamını uyum sağlamaya çalışırken Elena'ın tıp fakültesindeki hocası Jo ile tanışır. Bakalım eğer ölmezlerse bir ilişki yaşama ihtimalleri yüksek.
Elena Caroline'ın vurgulamasıyla bu işin böyle yürümeyeceğini anlar bir umut için Stefan'ı arar. Ama cadı filan aradığını sandığımız Stefan meğersem arayışları bırakmış ve Damon'a veda etmiş.
Tyler ise zaten öfkeli modlarda gezerken bir de Luke'ın yediği haltları duyunca öfkeden kudurur ve Luke'e saldırır. Alaric sağolsun ikiliyi ayırır.
Elena ise hayal Damon'a veda etmeye çalışır lakin pek başarılı olamaz.
Caroline ise dönüt alamasa bile hala Stefan'ı arayıp durum güncellemesi yapmaktadır.
Elena ise Alaric'ten köken vampir olmasından dolayı bir şey ister. Ondan Damon'a olan aşkını unutturmasını ister.
Ardından geçiş yaparız bir anda Bonnie'e kahvaltı hazırlayan Damon ile karşılaşırız. Ne oluyoruz abi demeye kalmadan bölüm biter.
Bölümün bende merak uyandıran tek kısmının  kahvaltı yapan Damon ve Bonnie ikilisinin olması garip kaçmaz değil mi? Jeremy'in ve Elena'nın hal ve hareketlerini hiç tasvip etmiyorum. Hele Damon'a olan sevgisini unutturma işlerini  girişmesi eksi puan. Şuan ki korkum Elena'nın sevgisini unutturup,Damon'un dirilmesi ve her şeyin sil baştan başlaması. Düşünseniz 5 sezon sonrası başladığımız yerdeyiz. Harbi komedi. Stefan nasıl havlu atar orası ayrı bir mevzu bence başka şeyler dönüyor. Daha yeni başladık bakalım neler olacak?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder