5 Şubat 2015 Perşembe

THE VAMPIRE DIARIES 6. SEZON 4. BÖLÜM

BÜTÜN YOLLAR DAMON’A MI ÇIKAR?
Spoiler...
Kai 1994 yılında hapsoldukları yerden ikiliyi çıkarmak için planını açıklar. Ama her şeyden önce orayı “kendi cehennemi” olarak tanımlayan Damon’dan o gün ne kötülük yaptığını anlatmasını ister. Damon ise zorla da olsa başlar anlatmaya. 1994 yılında Stefan’a dert olmak için Salvatore malikanesine gelir. 
Stefan ise her şeyin iyi olacağına inanarak Damon’u Zach’ın eve davet etmesini kabul eder. 
Her neyse her şey güllük gülistanlık giderken olayı özeti Damon’un Zach’ın hamile karısı Gail’i öldürmesi ile son bulur. Stefan ise her şeyi Zach’a unutturur ve kurulan konsey sebebi ile kasabadan ayrılır.

Kai’in geçmişi ise daha büyük bir kıyım içermektedir. Psikopat karakterimiz bir kız kardeşi hariç bütün kardeşlerini öldüren bir cadıymış meğersem. 
Bu olay üzerine cadı meclisi onu büyü yapamayacağı bu boyuta sürmüş. Anlayacağınız burası onun cehennemiymiş.
Kai’in olayı bu kadarla da sınırlı değil,bu arkadaş bir de cadıların gücünü emebiliyormuş. Hatta bunu Bonnie üzerinde de gösterdi. Ve son söz olarak ya birlikte buradan çıkarız ya da Bonnie’in gücünü alıp ikinizi de öldürür öyle çıkarım dedi. Bakalım neler olacak.
Peki normalde neler oluyor derseniz. Elena Stefan’ın kasabadan ayrılmasına mani olmak için  onunla bir anlaşma yapıyor. Bir nevi beni mutlu olduğuna ikna et bende peşini bırakayım diyor. 
Stefan ise ona bir gününü gösteriyor. Hatta Elena’a evlenme teklifi bile yapıyor. 
Neyse bu oyun mutlu sonla bitiyor mu? Hayır Stefan Elena’nın hallerine dayamıyor ve Damon’a olan aşkını sildirdiğini söylüyor. 
Elena soluğu Alaric’in yanında alıyor. Alaric ona hafızası silinmeyen Elena’ın yazdığı notu okutuyor. Elena bunun üzerine yoluna aynen devam ediyor.
Matt ise yeni kurucu ailenin adamını kandırıyor ve Enzo’un saklandığı yere ulaşıyor,bakalım neler olacak.

Sarah ise Jeremy’i buluyor ve onu tehdit ediyor istediği tek şey Zach ve Gail’in birlikte çektirdiği fotoğraftaki adamın kim olduğunu öğrenmek çünkü o adam Sarah’ın babasıymış.Meğersem Damon Gail’i ısırdıktan sonra hastanede doktor karnındaki bebeği kurtarabilmiş.
Bölüm sonunda ise bizi büyük bir sürpriz beklemektedir. Ivy meğersem Enzo’un kanını içirmesi sonucu vampire dönüşmüş,ardından da Stefan’ı bulmuş.Stefan yeni bir hayat falan diye zırvalarken nur topu gibi bir bebek vampiri oldu.


Bu bölümle anladım ki Damon senaristlere büyük kötülükler etmiş. Yani adamalar resmen her şeyin suçlusunu Damon yapmak için ellerinden geleni yapıyorlar pardon yazıyor.Yakında bekliyorum Roma’yı yakan da Damon ilan edilecek,şu adama  bir rahat verin artık. Başka bir boyuta gönderdiniz hala adamı karalama peşindesiniz. Onun dışından Stefan’a okkalı bir aferin gönderdim o sinir bozucu Elena’ın çok daha sinir bozucu hareketlerine katlanamayıp Damon’u unutturduğunu söyledi ya Elena’a karşı bir de oh olsun dedim.
Ayrıca son noktayı Kai ile koyuyor ve Kai’in karakterlerimize çok çektireceğini tahmin ediyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder