9 Mayıs 2015 Cumartesi

THE VAMPIRE DIARIES 6. SEZON 12. BÖLÜM

Spoiler...
Caroline'in kanını içirdiği hasta gece Caroline'in kapısına dayanır. Biz daha ne oluyor demeye kalmadan adamın vampire dönüştüğünü anlarız. 


Jo'un hastanesine götürülen hasta vampirin gerçekten hasta olduğu ortaya çıkar. Çünkü kanser 10. evreye gelmiştir. Adam hem çok hasta hem de ölemiyor.
 Sevgili Caroline iyi halt ettin. Bu durumda Elena sizce kimi suçluyor Stefan'ı.Neymiş Stefan kontrol etmeliymiş 165 yaşında adammış. Kızım ben senin sicilini de bilirim neyse. 
Jo sorunun büyülü vampir kanı olduğunu bildiği için tam bir insan kanı nakli belki Liz'i ölümden döndürebilir. Fikir mantıklı ama işe yaramıyor.
Liv ve Luke'in babası ise onları ziyaret geliyor meğersem bugün doğum  günleriymiş. Anlayacağınız birleşmeye hazırlar.
 Tyler ise birleşme olmasın diye uyku modundaki Kai'i uyandırmaya çalışır ama Damon olaya müdahale eder ve aklına dahice bir fikir gelir. İkizlerin babasına çocuklarını bugünkü gökyüzü olayında birleştirmesi öğütler çünkü Kai'in bunu yapacağını söyler.
Damon'un dahice fikri Kai'nin Liz'deki büyüyü emmesi evet harbi zekice Kai'de Jo ile bugün birleşme şartı koyarak Liz'i tedavi eder. Tek sorun Liz'in kalp krizi geçirip ölümle burun buruna gelmesi. 
Annesine kanını içirdiği için vicdan azabından geberen Caroline'i annesinin yanına getirmeyi başaran Stefan oluyor. 
Ve kalbi duran annesinin hayata dönmesini sağlıyor Caroline'in sesi...
Elena ise bundan şu dersi çıkıyor hayat ölümsüz olsak bile kısa o yüzden Damon ile birlikteliğime hatırlamasam bile kaldığım yerden devam etmeyelim. Zırdeli karakterler listesinde Top 5'e gireceksin Elena az kaldı.
Luke ve Liv'in babası onları zorla birleştirmeye çalışırken Tyler olaya müdahale eder. 
Luke kaçar ve Kai ile birleşmek üzere olan Jo'u bayıltır. Kai'e aynı yaştayız aynı kandanız sen ve ben birleşebiliriz der. Canım Kai'i yenebileceğini ve doğal olarak Liv'i öldürmeyeceğini düşünüyor.Ve TVD tarihinin erkenden öteki tarafa yolcu ettiğimiz sevilesi karakterleri arasına giriyor evet ne yazık ki birleşmeyi Kai kazanıyor. 
Jo bu yüzden Damon'u suçluyor ve bu iş uzayacak diye düşünüyorum. 

Evet Luke bu bölüm öteki tarafa yolcu ettik bir an Kai'i büyü ile yanına getirince bayağı güçlü olduğunu düşünmüştüm ama gitti gül gibi karakter. Yakında Liz'de gidecek hani illaki izleyiciler üzülsün.Ama senaristlere kötü haber alıştık öldürdüğünü onlarca güzelim karakterden sonra. Onun dışında Jo'un Prison Break dizisinde Gretchen olduğunu fark etmiştim bir türlü yazamadım tanıdık bir yüz gördüm diye. Ayrıca Kai'in psikopat,sosyopat halleri bayağı başarılı yani gıcık olmasam seveceğim adamı. 
Yakın vakitte Bonnie'e döneriz. Liz'in ölümünü izleriz.Kai'in akıbetini öğreniriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder