25 Temmuz 2015 Cumartesi

THE VAMPIRE DIARIES 6. SEZON 20.BÖLÜM

Spoiler...
Elena'a veda etmemize bu bölüm hariç 2 bölümcük kaldı ve bende girişimi yapıyorum. İnsanlığa her daim özenen,insan olamıyorum diye yakınan,hamile birini görünce kıskançlıktan çatlaya hatun Elena Gilbert insan oldu...(Sanırım Nina senaryonun insan olmasını yazmayacağını anlayınca bari diziden ayrılayım belki o zaman taaa paralel evrenlerde tedavi getirip beni insan yaparlar dedi.)
Jo ve Alaric'e yapılan sürpriz veda partisi ile başlıyor bölüm. Erkekler ayrı kadınlar ayrı konsept belirlemişler. Jo Bonnie ve Elena ile takılırken,Ric Salvatore malikanesinin altını üstüne getirecek partiyle buluşturulur.
Damon Ric'e planını anlatır Elena tedaviyi içecek,Damon'da onun kanını içecek. Ama Ric bu plana sıcak bakmaz.
Lily'in kafayı yediğini söylemek için partiye gelen Enzo  Stefan'ı Lily'in peşine salar hatta partide Ric'den Damon'un insan olacağını öğrenir. 
Elena ve Bonnie ise önceki gece Elena'ın  Damon'un birlikte olalım teklifini havada bırakması hakkında konuşurlar. Damon Bonnie'e anlatmış mevzuyu.(Millet hazırlanalım Bamon ışıkları bu dertleşmeler )
Elena insan olan Elena'ın Damon'u sevmeme ihtimalinden korkuyor,Jo bu ihtimali zayıf görüyor.
Sonra Damon Elena ile buluşuyor. İkili konuşuyor da konuşuyor bir diyor benim yüzümden insan olmanı istemiyorum diğeri diyor senin için her şeyden vazgeçerim.
En sonunda Elena tedaviyi alıyor.
Lily ise Stefan'ın elinden kurtuluyor.
Bonnie ve Jo'u ziyaret ediyor,Bonnie'i yaralıyor Jo'u ise ısırmaktan hamile olduğunu duyunca vazgeçiyor ve bir de ekleme yapıyor ikiz diyerek.
 Stefan Enzo'dan Damon'un insan olacağını  öğreniyor. Ardından Damon'u arayıp hemen insan olma diyor ama geç kalıyor çünkü Lily boynunu kırıyor.Elena'ın insan olduğunu görünce ondan beslenmek istiyor.
Elena kaçıyor,saklanıyor bu arada sildirdiği anılar teker teker geliyor.

Lily Elena'ı bulamıyor iki kardeş annelerini yakalıyor.Hemen hücreye tıkıyorlar.
 Bu arada Stefan Damon'a bolca trip atıyor ayrıca "İnsan olacağını Enzo'dan mı öğrenecektim?" Stefan Damon'un insan olmasına hiç razı değil.
Bonnie Damon'un kanını içip iyileşiyor,Jo ikizleri olacağını Ric'a açıklıyor. Çocuklarının  meclis için geldiği konumu Kai'in bir numaralı düşmanı olduklarını,Ric hemen cevabı yapıştırıyor düğünden sonra yeni bir hayata başlarız diyor,benim hayatım sizsiniz eklemesini de yapıyor.
Elena Damon buluşması gerçekleşiyor. Elena her şeyi hatırladığı için hatunda kafa bir milyon,Damon'a taa adada konuşma yaptıkları zamanı hatırlar ve Damon'a insan olmaması için baskı yapmaya başlar.En sonunda herkesle konuş ve öyle karar ver der.
En son sahne ise kahramanlarımız için kötü sinyaller verir. Kai diğer vampirleri yemeğe çağırır ve  buradan kurtuluyoruz der...

Elena insan oldu,anılar geldi ve iki bölüm sonra Elena TVD tarihine karışacak,ne üzücü bir durum,istediğin her şeye sahipken ölmen için en iyi andır diyor senaristler galiba.Kai bir şekilde paralel evrenden gelecek ve belki de Elena'ın ölümüne sebep olacak,Jo ve bebeklerin akıbeti ne olacak bilmiyorum. Ya Elena uğruna insan olmaya razı olan Damon onun ölümüyle ne hale gelecek,7. sezon dağılmış,toparlanamayan bir Damon mu izleyeceğiz? Ya Stefan Damon'un insan olmasına karşı gösterdiği bencilce tepki? Hani Enzo demişti bir kere Stefan pislik olmasına rağmen mükemmel zannediliyor diye hak verdim resmen. Damon'u yalnız kalmamak için vampir yaptı,Sarah'ı herkesten sakladı hatta bu uğurda başka bir genç kızın ölmesine razı geldi,şimdi de Damon'un insan olmasına karşı. Gittikçe gıcık oluyorum sana Stefan bilesin. Araya sıkıştırmadan olmaz Ric ne romantik adamsın vesselam belki vermen gereken tepkiyi verdin ama gene farklı bir hava kattın ortama.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder