4 Ekim 2015 Pazar

HEROES REBORN 1. SEZON 3. BÖLÜM

Bu bölümle birlikte Heroes Reborn'un Heroes olma yolunda ilerlediğine kanaat getirdim,tama belki eskisi olmayacak ama ilk 2 bölüm nazaran daha iyi olacağı kesin.
Senaristler yavaş yavaş merak etmemizi sağlayacak şeyleri bize sunmaya başladılar,misal en çok Noah Bennet'in 1 yıl önce neler yaptığını ,Tommy Clarke'in korunması mevzusunu,Luke Collins'in ne ara Evo olduğunu merak ediyorum.
Tabi güçler konusunda biraz daha çabalanabilir orası ayrı. 
Şimdi bu bölüm karakterler neler yaşamış cephe cephe inceleyelim. (Yer yer iç seslerimin yansıması da olacak.)

Luke-Joanne Collins
Bu kadar itici bu kadar gıcık bir çift olabilir mi acaba?Hele Joanne çok aradılar mı seni?
Bölüm başlangıcında ellerine geçen liste sayesinde Evo öldürmek için can atan Joanne ve artık öldürmek istemeyen Luke çiftini izliyoruz.Son sahneleri ise Luke patlayacak gibi olması. En önemli sorusu 13 Haziran'da patlayan Luke mi?

Katana Girl-Ren 
Katan Girl en son babasının peşindeyken gerçek yaşamında onun götürüldüğü binaya gidiyor,sonradan öğreniyoruz ki burası Renautas.Kızımız önceden tanıdığımız Harris'in eline düşüyor ve Ren sayesinde kurtuluyor.Bu arada Hiro'nun kılıcı şirketin Ceo'sunun eline geçiyor.İkili onun peşine düşüyor. Ayrıca dikkat çeken nokta Harris'in kopan parçasının da kendisinin de yenilenmesi.

Noah Bennet-Quentin Frady 
İşte olayın maceranın döndüğü kısım. Frady'in yarasını tedavi ettirmek için hastaneye giden ikili şoka uğruyor.Meğersem 1 yıl önce 13 Haziran'da Noah Molly ile hastaneye gelmiş,hatta Hiro ile konuşmuş,kızının cesedini görmüş ve bir güvenlikçiyi öldürmüş.Tabi adamımız hafızasını sildirdiği için her şeyden bihaber.Yalnız Noah'ın böyle bir koşulda hafızasını sildirmesi aklıma sığmıyor ama neyse? En sonunda hastanede biraz olay çıkarıp soluğu Renautas'ın EPIC'i sunacağı yerde alırlar.

Molly Walker-Noah Bennet-Quentin Frady-Renautas
Ne yazık ki Molly EPIC için gerekli bir malzemedir ve Renautas onu ele geçirmiştir.EPIC sunumundan önce Noah ile Quentin onu bulurlar hatta kurtarmak üzeredirler lakin kız Noah'ı görünce cin çarpmışa döner senle şuradan şuraya gitmem der,tek başına kaçmaya çalışır tabi ki Harris onu yakalar. Hemen bağlanan Molly EPIC için kaynak olur.EPIC bir gözlüktür ve taktığında kim Evo kim değil ya da nerede hangi Evo var gösteriyor.

Tommy Clarke 
Tommy annesine kendisini koruyan birinden bahseder,annesi adamı bulur ve adam ona biz oğlunu koruyacağız o bizi kurtaracak der.Çıldıran anne oğlunu alıp arabaya atlar ve olayın sonu bir trafik kazası olur.

 Carlos Gutierrez
Kardeşinin intikamını almak için çabalayan Carlos'un Evo olan polisten sağlam bir dayak yemek olur.Ama neyse ki yüzünü göstermemeyi başarır. 

Malina
Kutuplarda takılan ve bir felaketi önlemeye çalışan kızımızı EPIC teknolojisi yerinden eder.Muhtemelen öteki bölümde Malina ve görünmez arkadaşı normal dünyaya karışacak. 

Önemli not:Haftaya Hiro Nakamura'ı görecek gibiyiz haberiniz olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder